Danny Brown bracht gisteren zijn tweede nummer ‘Best Life’. Net als eerder verschenen track ‘Dirty Laundry’ staan deze op komend album ‘uknowhatimsayin¿’ dat op 4 oktober digitaal uitkomt. Op 22 november is de CD en LP fysiek beschikbaar.

In de tien jaar sinds Danny Brown’ zijn magnum opus ‘XXX’ uitgebracht is hij doordrongen in zowel de underground als mainstream muziekcultuur met een authentieke persona met eigen geluid die altijd in ontwikkeling is; niet te vangen door genres en parameters die anderen hem opleggen.

‘uknowhatimsayin¿’ is – simpel gezegd – een triomf voor Danny Brown. Q-Tip is betrokken als uitvoerend producent en aanvullend geholpen door Paul White, Flying Lotus, Standing on the Corner en meer. Het album bevat tevens samenwerkingen met Run The Jewels, Obongjayar, JPEGMAFIA en Blood Orange. Danny: “In the truest sense, this album is a modern classic that defies genre and reimagines what a hip-hop album can and should be in 2019.”

Deel: