Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Ariana Grande in de Ziggo Dome.

Concerttip woensdag 11 september: Ariana Grande in de Ziggo Dome

Multi-platina verkopende superster Ariana Grande staat vanavond in het kader van haar ‘Sweetener World Tour’ voor het 3e Nederlandse concert van deze tour op het podium van de Amsterdamse Ziggo Dome. De tour staat in het teken van Ariana’s meest recente album ‘Sweetener’ en doet in Europa 19 verschillende steden aan. ‘Sweetener’ is het vierde studioalbum van de Amerikaanse zangeres met daarop hits als ‘God Is a Woman’, ‘Breathin’ en ‘No Tears Left To Cry’. Het album belandde op nummer één in de Billboard 200 Album Chart en werd door de pers geprezen en beschreven als “a confident, accomplished, sometimes left-field collection of pop bangers”.

Hoewel ‘Sweetener’ zijn eerste levensjaar nog niet heeft voltooid, werd er een paar maanden na de release van dit album alweer nieuw materiaal naar buiten gebracht. Vorige week kwam Ariana’s nieuwste paradepaardje ‘Imagine’ uit, van een nog te verschijnen vijfde album. Het is de opvolger van single ‘Thank U, Next’, die op nummer één terechtkwam in de Billboard Hot 100, het record voor Most Spotify Streams for a Song By A Female Artist in a Single Week acuut doorbrak, en het werd tevens door Grande gehint als titelsong van het verwachte album.

Deel: