De Amsterdam Klezmer Band (AKB) organiseert zeven clubavonden in de Mezrab vanaf september 2019 tot maart 2020.
Op 26 september start een nieuwe reeks Club Amsterdam Klezmer concerten. Iedere laatste donderdag van de maand treedt de Amsterdam Klezmer Band op in de Mezrab te Amsterdam en nodigt bijzondere gasten, interessante (buitenlandse) bands en jong talent uit.

Club Amsterdam Klezmer is een plek waar de AKB een band of artiest uit haar netwerk in de spotlights kan zetten, een plek voor cross-over met andere genres en – natuurlijk – een plek om te dansen en plezier te hebben. Voor het komende seizoen staat weer een fantastische serie clubavonden op het programma met bijzondere gasten en iedere maand een andere DJ om de avond swingend af te sluiten.

Op donderdag 26 september begint de eerste Club Amsterdam Klezmer van het nieuwe seizoen 2019-2020. Ze starten het nieuwe seizoen met een feestelijke avond waarop ze het Bernard Orchestar verwelkomen. Opwindende en swingende hippe Balkanklanken uit België. De Amsterdam Klezmer Band zal de avond beginnen met een pittige feestset waarna het Bernard Orchestar de avond in stijl afsluit.

Do 26 september, Balkan Beat
Do 31 oktober, Jazz it up
Do 28 november, Dessert Grooves
Do 26 december, December Extravaganza
Do 30 januari, Tarantella Frenzy
Do 27 februari, AKB – the next generation
Do 26 maart, Suprise party

Deel: