Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Howard Jones in De Boerderij.

Concerttip zaterdag 17 augustus: Howard Jones in De Boerderij

Howard Jones is een ware hitmachine. De Engelse zanger, toetsenist en componist scoorde in de jaren ’80 hits met nummers als ‘Things Can Only Get Better’ en ‘What is Love?’. Howard Jones verkocht wereldwijd 8 miljoen albums en schitterde op het legendarische Live Aid Festival.

In 2019 is het 35 jaar geleden dat het album ‘Humans Lib’ (1984) werd uitgebracht. Deze plaat werd gevolgd door ‘Dream into Action’ (1985). Hits als ‘Things Can Only Get Better’, ‘What is Love?’, ‘Pearl In The Shell’, ‘Like to Get To know You Well’, ‘Hide And Seek’, ‘Look Mama’ en ‘No One Is To Blame’ zijn niet weg te denken uit de popgeschiedenis. De pionier van de synth pop heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten. Zijn nieuwe album ‘Transform’ (2019) krijgt lovende recensies. Verwacht een indrukwekkende show, of zoals hij het zelf noemt: “a sonic and visual feast”! De band bestaat naast Howard Jones uit Jonathan Atkinson (electric drums), Robbie Bronnimann (keyboards), Emily Dolan Davies (electronic percussion) en Robin Boult (guitar).

Deel: