Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Thirty Seconds To Mars in City Sounds.

Concerttip dinsdag 6 augustus: Thirty Seconds To Mars in City Sounds

Thirty Seconds To Mars komt op dinsdag 6 augustus de NDSM-werf op zijn kop zetten tijdens een unieke openluchtshow! De rockband, opgericht door broers Shannon en Jared Leto, heeft megahits als ‘The Kill’ en ‘Kings & Queens’ op zijn naam staan. Tijdens City Sounds hoor je deze klassiekers, maar ook nieuwe tracks van hun laatst uitgebrachte album ‘America’, live met de zonsondergang achter het IJ als backdrop. Een optreden dat je niet wil missen.

THIRTY SECONDS TO MARS
Thirty Seconds To Mars is één van de populairste rockbands van de laatste twintig jaar. De band rond de broers Jared en Shannon Leto bracht vorig jaar hun vijfde album ‘America’ uit, met daarop onder meer de hits ‘Walk On Water’, ‘Dangerous Night’ en ‘Rescue Me’. De rockband uit Los Angeles verkocht miljoenen albums, scoorde talloze hits en staat bekend om hun spetterende optredens.

SUPPORT ACT: THE AMAZONS
In 2017 werd The Amazons uitgeroepen als een van dé grote doorbraakacts, en genoten vanzelfsprekend van veel airplay in zowel thuisland als op internationaal vlak. Opzwepende songs als ‘Black Magic’ en ‘In My Mind’ schopten het zelfs tot 3FM Megahit. The Amazons staat bekend om een heavy, blousy sound en laten zich onder andere inspireren door Arctic Monkeys, Wolf Alice, en Jerry Lee Lewis. De band staat deze zomer verder op The Great Escape, Radio 1’s Big Weekend, Reading en Leeds in Engeland.

Deel: