Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Gruppo Sportivo in De Boerderij.

Concerttip zaterdag 20 juli: Gruppo Sportivo in De Boerderij

Het legendarische muziekgezelschap Gruppo Sportivo startte vorig jaar hun ‘GREAT’ tour in de Boerderij en sluit deze hier nu ook af! ‘GREAT’ is na ‘Topless 16’ (2004) het officiële 12e album van Gruppo en wordt door de pers omschreven als het beste album sinds ‘Back to 78’: “Er zit vaart en variatie in en klinkt als een klok”.

Hans Vandenburg gaat als doorgewinterde singer-songwriter op ‘GREAT’ hier en daar meer de diepte in, maar vrolijke, catchy en met typische Sportivo humor doorspekte pareltjes ontbreken zeker niet. De band speelt met enorm enthousiasme het nieuwe materiaal, uiteraard gecombineerd met het nodige aantal publieksfavorieten.

Deel: