Toontje Lager, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig, speelt komend seizoen een korte clubtour door Nederland. De shows staan in het teken van de LP ‘Er op of er onder’, bekend van de hits ‘Net als in de film’, ‘Ben jij ook zo bang’ en ‘Lente in Twente’. Toontje Lager speelt dit legendarische album integraal tijdens de clubtour.

Toontje Lager keerde in 2018, na meer dan dertig jaar, in een vernieuwde samenstelling aangevoerd door zanger Erik Mesie terug op de Nederlandse podia. De band vierde dit met succesvolle shows in poppodia en op festivals. Tijdens de aankomende clubtour speelt Toontje Lager de LP ‘Er op of er onder’ integraal. De show wordt afgesloten met bekende Nederlandstalige songs uit diezelfde periode.

Uiteraard speelt Toontje Lager, onder de bezielende leiding van Erik Mesie, ook alle bekende hits, als ‘Vroeg of laat’, ‘Stiekem gedanst’, ‘Zoveel te doen’, ‘In gedachten’, ‘Het doet pijn’ en wat te denken van het gevoelige ‘Zonder jou’, de solo hit van Erik Mesie uit 1986.

De tourdata zijn:
18/10 Zoetermeer – Cultuurpodium Boerderij
26/10 Akersloot – De Vriendschap
2/11 Sneek – ’t Bolwerk
10/01 Eindhoven – Effenaar
01/02 Katwijk – De Schuit
15/02 Hoorn – Manifesto
29/02 Ulft – DRU Cultuurfabriek
13/03 Dordrecht – Bibelot
10/04 Apeldoorn – Gigant
01/05 Leiden – Gebr de Nobel
08/05 Helmond – Cacaofabriek

Deel: