Zoals iedere vrijdag heeft Maxazine redactie de Maxazine Music Playlist op Spotify weer vernieuwd met 20 nieuwe tracks. De beste nieuwe muziek, muziek uit onze concertverslagen en cd-recensies, interviews en nieuws, aangevuld met een aantal ‘speciale tips’ van onze recensenten. Bij deze de nieuwe Maxazine Music Playlist voor op Spotify van vrijdag 14 juni 2019.

Deze week kan je in de vernieuwde Spotify Playlist weer terecht voor de lekkerste en nieuwste indie, dance, rock, roots, world en soul muziek zoals onder andere Daddy Yankee, Versing, Vampire Weekend, Black Midi, the National en God is an Astronaut. Deze artiesten staan deze week voor de eerste keer in de lijst. Snel dus naar Spotify om de lijst te volgen, zodat je in het vervolg elke vrijdag de beste muziek voor de komende week kan horen, speciaal voor je gecureerd door de redactie van Maxazine, jouw nummer één muziekportal!

Deel: