Voordat de poorten open van Harmony of Hardcore in Erp afgelopen weekend open gingen was er al veel publiek aanwezig. Een flinke hoeveelheid enthousiastelingen moesten even wachten tot ze naar binnen konden. Binnengekomen, ging de stroom publiek naar de eerste stage, de extreme darkness. Daar ging het er al direct lekker hard aan toe, wat een goeie binnenkomer was.

Met zo’n binnenkomer was het direct een goede start, waarna een deel direct naar de mainstage verder ging. Bij de mainstage was een geweldig stage gebouwd, was direct aangaf wat voor tijd en moeite de organisatie in het festival had gestoken. Hier hebben ze toch wel de nodige uren ingestoken en dat werd gewaardeerd door het publiek, dat er ook flink wat uren doorbracht. Er werd bijvoorbeeld genoten van de stevige beats van Paul Elstak, met een lekker setje.

Een van de andere area’s was de Ravezone, waar het er stevig aan toe ging. Met sets van onder anderen een set van Nosferatu was de area een goede zet op het festival. Voor velen was het daarna tijd om te eten en daarvoor was een mooie ruime keus aanwezig. Het was voor velen ook wel nodig, om zo de batterij weer even op te laden. Ideaal, om zo de laatste uurtjes vol gas te kunnen geven. Vol gass, omdat hoe later het werd, hoe steviger de muziek werd. Een meer dan perfecte opbouw van het festival.

In de avonduren stond op de mainstage bijvoorbeeld een sterke set geprogrammeerdvan onder anderen Sefa. Met zijn piano werd een topset neergezet, die voor velen toch wel wat langer had mogen duren. Een groter compliment kan je eigenlijk niet krijgen. De set van Partyraiser in de ravezone tent was ook genieten. Met zijn stevige beats was het daar echt fantastisch. De DJ weet wel hoe je een feestje af moet sluiten. De echte afsluiter was echter op de mainstage. Als festival afsluiter op de mainstage draaide Angerfist daar de laatste set van de dag. Een goede afsluiter met schitterend vuurwerk. Het vuurwerk was de spreekwoordelijke kers op de taart, want met de sfeer, de muziek en de mensen, beleefde het festival een top dag.

Deel: