Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Gruppo Sportivo in de DRU-Cultuurfabriek.

Concerttip zaterdag 8 juni: Gruppo Sportivo in de DRU-Cultuurfabriek

Nou, nog één keertje dan…Het legendarische muziekgezelschap Gruppo Sportivo treedt weer op, gelukkig! Na vier jaren een studio-only band geweest te zijn, was een combinatie van een nieuw album met een daaraan gekoppelde club- en festivaltour voor de dames en heren geen moeilijke stap om te nemen. ‘GREAT’ is na ‘Topless 16’ (2004) het officiële 12e album van Gruppo worden.

Hans Vandenburg gaat als doorgewinterde singer-songwriter dit keer hier en daar meer de diepte in, maar vrolijke, catchy en met typische Sportivo humor doorspekte pareltjes ontbreken zeker niet. De band brengt met veel plezier het nieuwe materiaal, uiteraard gecombineerd met het nodige aantal publieksfavorieten, tijdens dit laatste stukje van de tour ten gehore. Voor de Achterhoek doen zij dat natuurlijk in het poppodium van de DRU Cultuurfabriek.

Deel: