Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Trixie Whitley in de Melkweg.

Concerttip maandag 20 mei: Trixie Whitley in de Melkweg

De derde plaat van Trixie Whitley kwam vorig jaar uit. Het album is volledig geschreven en opgenomen in Brooklyn, New York en geproduceerd door de geprezen ‘Run The Jewels’ producer Little Shalimar. Ze heeft opgetreden en opgenomen met namen als Robert Plant, Marianne Faithfull, Meshel Ndegeocello Daniel Lanois, Brian Blade, Daryl Johnson, Marc Ribot, Joe Henry, Bill Frisell, Kenny Wollesen, Sam Cohen, Antibalas, Yuka Honda, Nels Cline, Mark Kelley, Joey Waronker, Mark Guiliana, Sam Amidon en vele anderen. Haar krachtige soulvolle stem en sfeervolle soundscapes vullen de Melkweg op 20 mei.

Deel: