Het was toch nog een mooie dag geworden voor een festival, ondanks de weersverwachtingen. Vandaag stond het feestje Memorylane Outdoor op het programma in de IJzeren Man te Eindhoven. Memorylane Outdoor is een concept van Minority Events, dit is de tweede editie dat ze het evenement outdoor organiseren. Indoor hebben ze al meerdere feesten georganiseerd in het Klokgebouw te Eindhoven, nu zijn ze dus voor de tweede keert outdoor gegaan.

Op dit outdoor Event hebben ze dus drie area’s het zijn alle drie classics stages. Rond een uurtje of 15:00 uur kwamen we binnen, zijn we eerst muntjes gaan halen en hebben we eerst lekker rustig een biertje gedronken in de chill area. Nadat we een aantal biertjes hadden gedronken onder het genot van de schijnende zon, zijn we naar de hardstyle Classic area gegaan, altijd lekker om die oude knallers weer te horen. Hier hebben we toch wel het langst gestaan, tussendoor zijn we ook nog naar de Retro Classic area gegaan om daar is een kijkje te nemen was ook een gezellig sfeertje met allemaal gezellige mensen.

Maar daarna zijn we toch weer terug gegaan naar de hardstyle Classic area want om 18:00 uur draaide daar de Alpha Twins altijd lekker om daar naar te luisteren, een kleine tien jaar geleden waren dit toch bijna dé bekendste hardstyle dj’s. Na de Alpha Twins zijn we wat gaan eten bij de Chill area. Na het eten hebben we nog een rondje over het terrein gemaakt en zijn we als afsluiter naar de millennium Classic stage gegaan. Op deze stage draaide ze wat harder maar dat mocht de pret niet drukken. Voordat Nosferatu afsloot het festival draaide Endymion nog een stevige setje.

Het een geslaagd dagje, het weer was top, sfeer was goed, het bier smaakte goed, al met al was een gezellige dag.

Deel: