2019 is nu al het jaar van Tabitha! Ze is nog maar 26 jaar oud maar de Leidse zangeres Tabitha heeft al de nodige levenservaring op haar naam staan. Zo maakte ze een jaar lang muziek in Amerika en scoorde ze miljoenen streams met hits als ‘Is Dit Over’ en ‘Hij Is Van Mij’; samenwerkingen met onder andere Ronnie Flex, Bizzey en Maan. Dat ze van alle markten thuis is bewijst ze met de stichting “Mooi zoals je bent” waarmee ze kinderen zelfvertrouwen wilt meegeven, maar met lines als “leef je leven tot het uiterste, want morgen is niet beloofd” kun je voor een inspirerende boodschap ook gerust bij haar muziek terecht. 2019 staat in het teken van succesalbum HIT-SIG, waarop een unieke kruising tussen urban- en popmuziek te horen is. Met een strakke live performance en sterke bandshow wil je Tabitha ook zeker live niet missen!

Tabitha komt op zaterdag 09 november naar Patronaat in Haarlem.

Deel: