Night Of The Proms is al jaren een succesformule die pop en klassiek feilloos combineert. De shows, gegeven in de Rotterdamse Ahoy waren dus ook steevast uitverkocht. Helaas is er voor editie 2019, vanwege het zeer drukke tourschema, geen geschikte datum beschikbaar voor een show. Dit wil niet zeggen dat de fans geen shows kunnen bijwonen, op donderdag 1 augustus zal Night Of The Proms in de open lucht gehouden worden in Koksijde.

Ook zijn er shows in het Sportpaleis te Antwerpen, dit op 22 en 23 november. Ook onze Oosterburen worden door Night Of The Proms bezocht, in de periode van 29 november tot en met 22 december worden daar maar liefst 16 shows gegeven. De shows in het Antwerps Sportpaleis zullen worden gepresenteerd door niemand minder dan Bart Peters.

Vorig jaar was de Nederlandse Night Of The Proms een daverend succes. Seal, Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience, Suzanne Vega, Milow, gitarist Petrit Çeku en John Miles sierden op zaterdag 17 november 2018 het affiche. Wie er dit jaar op de diverse podia’s een optreden zullen geven wordt binnenkort bekend gemaakt.

Deel: