Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Paul Young in het Paard van Troje.

Concerttip maandag 15 april: Paul Young in het Paard van Troje

Zelden stond een artiest zo symbool voor een muzikaal tijdperk als Paul Young. Met de soulband Q-Tips bouwde hij al een solide live-reputatie op, maar wanneer hij solo gaat, komt zijn échte internationale doorbraak met een slow-versie van Marvin Gayes ‘Wherever I Lay My Hat’ in 1983. Daarna scoort de Britse popster, met zijn onvervalste blue-eyed-soul meets moderne pop, gigantisch veel hits die als klassiekers de boeken in gaan. Wie heeft als 80’s-tiener niet geplaybackt op ‘Love Of The Common People’, ‘Come Back And Stay’ en ‘Everytime You Go Away’?

Deel: