Meer dan 500 miljoen streams, ruim 1 miljoen single downloads, #1 in de Europese charts, 100 miljoen VEVO views en ga zo maar door. De New-Yorkse singer-songwriter Matt Simons lijkt maar niet te kunnen stoppen. Nadat hij Europa heeft veroverd, is nu de rest van de wereld aan de beurt. Op maandag 25 november komt hij terug naar De Oosterpoort in Groningen.

Matt Simons brak door in Nederland toen Goede Tijden, Slechte Tijden zijn nummer With You gebruikte tijdens een aflevering. De rest van Europa volgde in de zomer van 2015 met de monsterhit ‘Catch & Release’. En met de eerste single ‘We Can Do Better’ van zijn nieuwe album heeft Simons bevestigd alles behalve een one-hit wonder te zijn.

Vrijdag 5 april heeft Simons zijn derde album ‘After The Landslide’ uitgebracht, zijn meest ambitieuze en persoonlijke plaat tot nu toe. Met hier en daar een knipoog naar Bon Iver en Springsteen snijdt Simons op deze plaat de grote topics der leven aan; liefde, verlies, verdriet en de kracht om je door alles heen te kunnen slaan.

”I am so thrilled to head out on this massive Fall tour. I’m really looking forward to visiting a ton of cities I’ve never played before as well as returning to some of my old favorites. It will be a very special evening with an eclectic mix of songs from my entire catalogue.” Laat je op maandag 25 november meevoeren door de heerlijke nummers van deze rijzende ster.

Deel: