Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Bexey in Patronaat.

Concerttip dinsdag 2 april: Bexey in Patronaat

Bexey a.k.a. Bexey Swan is een upcoming Britse emo rapper die zijn carrière startte op Soundcloud. De rapper ging de afgelopen tijd viraal met tracks als ‘Cutthroat Smile’ (ft. $uicideBoy$), ‘Stay Alive’ (ft. Fat Nick), ‘Nightslayer’ (ft. Lil Peep) en solotrack ‘Go Getta’. Bexey kreeg de meeste bekendheid na het verschrikkelijke overlijden van zijn goede vriend Lil Peep toen hij het emotionele nummer ‘Letter To Peep’ aan hem opdroeg. In 2017 was de emo rapper tevens één van de voorprogramma’s bij de legendarische uitverkochte show van Lil Peep in Patronaat, we zijn dan ook blij hem weer te kunnen verwelkomen in Haarlem deze avond.

Deze avond neemt Bexey niemand minder dan Brennan Savage mee. De 22-jarige rapper uit Long Beach, New York bracht in het najaar van 2018 zijn meest recente EP ‘Drowning’ uit met producer Fish Narc. Savage kan zo in het verlengde worden geluisterd met artiesten als Lil Peep, Killstation, Ghostemane en Night Lovell.

Deel: