Nederland is een populaire zangeres rijker: Davina Michelle! Uit het niets scoorde ze een joekel van een hit met de Glen Faria-cover Duurt Te Lang. Een record brekende hit die 11 weken op #1 bleef staan. Hiermee ontving Davina awards voor ‘Meest succesvolle zangeres ooit in de Top 40’, ‘Hoogste nieuwe binnenkomer in de Top 2000’, ‘Talent van het Jaar’, ‘Hit van het Jaar’ en ‘Muziekmoment van het Jaar’, met als bekroning een Edison Award voor ‘Beste Nieuwkomer’. In het teken van de ‘Skyward Clubtour’ staat Davina vrijdag 22 november in De Oosterpoort!

In augustus 2016 wordt Davina Michelle na een indrukwekkende Idols deelname opgepikt door productieteam ‘Sub Bass Music Group’. Samen starten ze een YouTube kanaal waarop Davina nummers covert. Wereldster P!nk ziet haar cover van What About Us en reageert vol ongeloof. ”Now I know how it’s supposed to sound, that’s better than I will ever sound”. Het YouTube kanaal groeit in korte tijd explosief. Als kers op de taart nodigt P!nk Davina uit om in haar voorprogramma te staan.

2019 staat in het teken van eigen muziek, die ondanks het megasucces van Duurt Te Lang niet Nederlandstalig zal zijn. ”Ik wil de wereld over”, aldus Davina in Metronieuws. De single Skyward is het eerste wapenfeit. ”Nu laat ik horen wie ik echt ben. Ik vond het een mooie manier om te zeggen dat je boven shit moet gaan staan.” Davina Michelle staat op vrijdag 22 november 2019 in de Oosterpoort in Groningen.

Deel: