Vanwege de grote belangstelling zal John Mayer een extra concert geven in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert van 9 oktober was binnen no time uitverkocht. Daarom geeft hij een dag later op 10 oktober nog een concert in de Ziggo Dome.

Mayer geeft de concerten in het kader van het Europese deel van zijn World Tour 2019. Het intercontinentale deel van John Mayer’s wereldtournee begint op 23 maart in Nieuw-Zeeland en Australië. Vervolgens speelt hij met zijn band Dead & Company een aantal shows in de Verenigde Staten. In juli gaat zijn solo-tournee van start, waarmee hij in het najaar dus ook in Europa te zien is.

Tijdens zijn World Tour 2019 komen zowel nieuwe songs als oude John Mayer-favorieten aan bod. Zo brengt John tijdens het avondvullende programma onder andere zijn nieuwe single ‘I Guess I Just Feel Like’ ten gehore, maar ook zijn gigantische hits als ‘New Light’, ‘Gravity’, ‘Love On The Weekend’, ‘Heartbreak Warfare’, ‘Daughters’, ‘Waiting On The World To Change’ en ‘Your Body Is A Wonderland’. Zijn set bestaat deze avond uit twee delen, waarop de zanger je meeneemt op een muzikale reis door zijn uitgebreide oeuvre.

John Mayer won in zijn glansrijke carrière zeven Grammy Awards, stond zeven keer op nummer 1 in de Amerikaanse Billboard Top Rock Albums-hitlijst en wist met maar liefst 25 verschillende songs de Top Rock Songs-chart te beklimmen. In 2018, toen hij aan het werk was aan de opvolger van succesplaat ‘The Search For Everything’, bracht hij het nummer ‘New Light’ uit, die inmiddels gecertificeerd is als gouden plaat. Datzelfde jaar speelde hij in totaal voor ruim 500.000 fans met zijn band Dead & Company en lanceerde hij zijn succesvolle, wekelijkse Instagram Live-show op de zondagavond.

Deel: