Maxazine bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren! Begonnen in maart 2009 is Maxazine.nl inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende muzieksites in Nederland. Dagelijks bezoeken vele duizenden muziekliefhebbers de website om op de hoogte te blijven van het laatste muzieknieuws, concertverslagen, cd-recensies en interviews. Om onze lezers (want daar doen we het voor) te bedanken voor deze tien geweldige jaren, hebben we in maart iedere dag één of meerdere prijsvragen. Niet alleen op de website, maar ook via Twitter, Facebook en Instagram geven we, met dank aan onze partners, dagelijks kaarten, cd’s en andere prijzen weg. Doe mee, en wijs je vrienden op Maxazine, zodat ook zij kans maken op mooie prijzen!

Vandaag kun je kaarten winnen voor A.M. Sam in Melkweg Amsterdam op 2 april. Je hebt net je allereerste auto gekocht. Het is niet de mooiste, maar hij heeft wél elektrische ramen. Je staat op het punt het meisje van je dromen op te halen om naar het gala te gaan. Je hebt alleen een hekel aan gala’s, misschien had je thuis moeten blijven om een boek te lezen over het Amerikaanse gevangeniseiland Alcatraz. Een scenario dat zomaar uit een A.M. Sam nummer had kunnen zijn. Zijn west-kust gitaar riffs en dito stem doet iedere moeder in het publiek zeggen ‘hij doet me denken aan Lou Reed.’ A.M. Sam en zijn band (Annie C. op keys en Dan H. op drums), geven je een show om te dansen, huilen en van te houden.

Wat moet je doen om kaarten te winnen? Like Maxazine en tag onder het bericht met wie je zou willen gaan. Wie weet win jij een paar kaarten!*

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: