Het met een Edison onderscheiden album Rolling with the Punches is de naamgever voor deze theatertour van DI-RECT. De jury waardeerde het lef van de band en benadrukte met deze Edison in de categorie rock, de waardering voor constante vernieuwing. “De liefde voor het maakproces klinkt door in elk nummer. Alles is met zorg gecomponeerd, gearrangeerd en geproduceerd.”

Begonnen in 1999 met een vliegende start en hits als ‘Just the Way I do’ en ‘Inside my Head’, was DI-RECT al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap. Met 7 albums, diverse top 10 hits, talloze awards en meer dan 2000 live shows in binnen- en buitenland, heeft DI-RECT zich altijd geprofileerd als een veelzijdige en een dynamische band.

Na het bombast in de clubs en op de festivals is het nu tijd voor de theaters, waar de band terug kan naar de oorsprong van de nummers, aangevuld met mooie arrangementen en ruimte voor detail. De band bewijst keer op keer dat ze in staat is zichzelf opnieuw uit te vinden.

DI-RECT staat op zaterdag 14 september 2019 op het podium van Carré in Amsterdam.

Deel: