Ook in ‘Solid’ put Marvin weer uit persoonlijke ervaringen en schrijft hij over een onderwerp dichtbij zijn hart. Het nummer gaat over een eenzame man die, na het overlijden van zijn vrouw, niet goed weet hoe om te gaan met de nieuwe omstandigheden. Na al die jaren routine blijft hij nu leven exact zoals hij eerder deed. In een huis vol met herinneringen aan zijn vrouw lukt het hem niet een nieuw leven op te bouwen, en kiest hij er voor om alles exact zo te houden als het was. Hij gooit niets weg, hij stopt niets in dozen, hij zit zelfs altijd op dezelfde plek op de bank en haar plek blijft altijd leeg.

Single release show in AFAS Live
De band is heel blij en trots dat ze deze release groots mogen vieren met een show in de AFAS Live. Op 15 maart zal ‘Solid’ op alle digitale kanalen te beluisteren zijn, en diezelfde avond mag de band de aftershow verzorgen van Dave Matthews Band. Een show die al heel lang op hun bucketlist stond.

Dave Matthews Band is een van de grootste muzikale invloeden van de band, dus de combinatie had niet beter gekund. De band voelt zich vereerd om hun release te mogen vieren op zo’n mooi podium, en hun muziek te mogen spelen voor de fans van 1 van hun muzikale helden.

Deel: