Dat het Spaanse La Pegatina een speciale en bijzondere band met Nederland heeft, is een understatement. Het achtkoppige feestgezelschap bracht de afgelopen jaren alle grote Nederlandse festivals (waaronder o.a. Pinkpop, Lowlands, Concert At Sea, Zwarte Cross en Paaspop) tot een kookpunt met shows die eenzelfde energie opwekken als een atoomsplitsing.

Na een zegetocht van uitverkochte clubshows is het nu hoog tijd voor de volgende logische stap: op vrijdag 13 december 2019 staat La Pegatina in de AFAS Live voor een exclusieve Benelux venue show die in het teken staat van ¡FIESTA!. Zo ontvangt de band die avond verschillende amigo’s uit Nederland op het podium én zijn er Spaanse hapjes (tapas) en drankjes (Cerveza en sangria).

La Pegatina omschrijven is een feest op zich. De muzikale mix van rumba catalana, ska, punk en música mestiza -verpakt in aanstekelijke songs die live met een ongekend enthousiasme in hoog tempo worden gespeeld- is pure Fiesta Therapy. Tijdens de AFAS Live-show zal een aantal bijzondere gasten het podium delen met de band.

Buiten eigen land is het uit Barcelona afkomstige La Pegatina in Nederland het populairst. Waarom? Nou, simpel. Een show van La Pegatina is magisch; verwarmt; maakt gelukkig en laat de bezoeker dagen erna nog met een glimlach van oor tot oor lopen. Stilstaan is geen optie. In eigen land is La Pegatina één van de populairste Spaanse bands van de laatste jaren. Ooit begonnen op straat vult het gezelschap er nu de grootste zalen en is ze een must-have voor alle grote festivals.

Deel: