In de Verenigde Staten geniet hij een superstatus, in Nederland trad hij echter nog nooit op. Tot nu! Op vrijdag 11 oktober 2019 komt de Amerikaanse countryster Brad Paisley voor de eerste keer naar Nederland voor een exclusieve show in 013 Poppodium, Tilburg. De support act van deze tour is Chris Lane.

De Amerikaanse zanger, songwriter en gitarist Brad Paisley is met recht een country superster te noemen: zo won hij gedurende zijn carrière 3 Grammy’s, 2 American Music Awards, 14 Academy of Country Music Awards en 14 Country Music Awards. Hij bracht 12 albums uit, waarvan er wereldwijd ruim 11 miljoen werden verkocht. Zijn nummers zijn tientallen miljoenen keren gestreamd, waarvan zijn grootste hit Whisky Lullaby ruim 100 miljoen keer op Spotify en 96 miljoen keer op YouTube. Ook schreef hij mee aan de soundtrack van Pixar’s film Cars en speelde hij honderden shows voor uitverkochte zalen.

Maar dat laatste deed hij echter nog nooit op Nederlandse bodem: de 46-jarige Amerikaan is in zijn carrière van ruim 20 jaar nog niet eerder in Nederland geweest. De show op 11 oktober 2019 in 013 Poppodium in Tilburg wordt dus zijn eerste show in Nederland ooit en is tevens de enige Nederlandse datum van de tour.

Brad Paisley neemt de Amerikaanse country singer/songwriter Chris Lane mee als support act tijdens deze tour. Chris Lane is bekend van hits als ‘Take Back Home Girl’ (met Tori Kelly) en ‘For Her’.

Deel: