Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Years & Years in AFAS Live.

Concerttip vrijdag 25 januari: Years & Years in AFAS Live

De Britse synthpopact Years & Years staat vanavond op het podium van AFAS Live. In 2016 stond de band voor het laatst op onze planken. De show is onderdeel van de uitgebreide ‘Palo Santo Tour’.

‘Palo Santo’ is het tweede album van Years & Years en verscheen op 6 juli. Het kondigde de verovering van het wereldpodium door de band aan, die altijd intuïtief verbonden is met authentieke klassieke Britse pop. Net zoals in hun geprezen live shows weet Years & Years op het nieuwe album een bijzonder gemeenschapsgevoel te creëren waarbinnen de minderheid altijd de meerderheid is en iedereen welkom is.

De band zal de authentieke, zelf gecreëerde, fascinerende wereld van ‘Palo Santo’ tot leven brengen gedurende de tour. Met Olly Alexander, die evenveel inspiratie haalt uit cult sci-fi als de multi-sensorische pop van Prince, Bowie of Gaga, schept Years & Years een ideale ruimte waarbinnen zij hun meest intieme en persoonlijke verhalen vertellen over identiteit, seksualiteit, optreden en tenslotte wat het betekent om mens te zijn.

Deel: