De Amerikaanse rockband Live en Guus Meeuwis zullen komende zomer optreden in de tuin van Paleis Soestdijk in Baarn op het Royal Park Live festival. Dat maakte de organisatie vanmorgen bekend. Vorige week maakte de organisatie al bekend dat de Amerikaanse jazzzanger Gregory Porter op 6 juli in de tuin van het paleis een concert zal verzorgen.

Guus Meeuwis zal op vrijdag 5 juli optreden op het festival in de tuin van het voormalige paleis van Prinses Juliana en Prins Bernhard. De zanger uit Brabant die bekend is van hits als ‘Het Is Een Nacht’, ‘Per Spoor’, ‘Brabant’ en ‘Tranen Gelachen’ bracht afgelopen jaar het nieuwe album ‘Geluk’ uit.

De Amerikaanse band Live, bekend van hits als ‘I Alone’, ‘Lightning Crashes’ en ‘Overcome’, zal op zondag 7 juli optreden op het festival in de paleistuin.

Het Royal Park Live festival vind sinds 2016 plaats in de tuin van Paleis Soestdijk. Afgelopen jaren vonden er concert plaats van o.a. Sting, Damien Rice, Counting Crows, Jack Johnson, Van Morrison, Elvis Costello, The Analogues.

Deel: