Rockattack is in da house! E1 Ten is bij het grote publiek beter bekend als frontman van Neerlands Funktrots Gotcha! onder het alias (the) Rockattack Ten. Sinds 1988 is E1 Ten actief in de Nederlandse rapscene, toen de jonge rapper door DJ Fix werd ontdekt en zijn eerste plaat getiteld ‘Gimme Some’ uitbracht. In de afgelopen jaren werkte E1 Ten aan zijn nieuwste album: een soloproject genaamd ‘The Lovefunk by E1 Ten’. Met hulp van zijn collaborateurs Michael Parkinson en Laurens Kagenaar heeft E1 Ten wederom een genre-overschrijdende plaat tot stand gebracht.

2019 wordt het jaar van ‘The Lovefunk by E1 Ten’: “‘The Lovefunk’ zoekt de grenzen op van het toelaatbare binnen de funk, maar durft er ook gerust overheen te gaan. De funk gaat dieper, mogelijk door Ten’s ervaring bij Grandmaster Clinton, maar ook met meer zijwegen. Dat alles maakt van ‘The Lovefunk by E1 Ten’ een gevarieerd album, dat niet alleen voor liefhebbers van de funk het luisteren waard. Rockattack is back, maar dan wel in de vorm van de gevorderde E1 Ten.”, schreven we al over het album dat vanaf 19 januari in de winkels ligt.

Op 1 februari staat E1 Ten in Hedon in Zwolle en Maxazine mag kaarten weggeven. Like hiervoor Maxazine op Facebook en tag in de reacties onder het artikel de persoon die je zou willen meenemen, zodat hij of zij ook mee kan doen (dubbele kans!). Wellicht win jij twee kaarten voor E1 Ten in Hedon en sta jij op 1 februari te grooven op onder andere deze geweldige track:

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: