Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Handsome Poets en Orange Skyline in Paradiso Noord.

Concerttip zondag 13 januari: Handsome Poets en Orange Skyline in Paradiso Noord

Van een handrem heeft Handsome Poets nooit gehoord. De band is altijd in beweging. Niet alleen vanwege de uiterst dansbare indiepop en de energieke live-shows, maar ook omdat de groep sinds haar oprichting in 2008 geen seconde heeft stilgezeten. Hits als ‘Blinded’, ‘Dance (The War Is Over)’ en ‘Sky On Fire’ brachten de Handsome Poets naar de hoofdpodia van onder andere Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA.

Het heeft even geduurd voordat het debuutalbum van de Groningse indieband Orange Skyline in de schappen kwam te liggen. Ze speelden in 2015 al in Paradiso met ‘Serious Talent on Tour’. Behaalden in 2016 3FM Megahit met het nummer ‘Sound & Fury’ en vorig jaar verscheen het debuutalbum ‘Things That I Hide’. De band heeft zijn Britpop bravoure verruild voor indie met elektronische elementen. Het resultaat is een herkenbaar en catchy geluid dat direct in je hoofd blijft zitten.

Deel: