Het driedaagse festival Vestiville, van de organisatoren van het al bekende Vestival, zal op 28, 29 en 30 juni 2019 een zorgvuldig samengestelde line-up aanbieden van de grootste namen binnen de Hip Hop, Rap, R&B en Trap scene. Elk podium heeft niet alleen een geweldige line-up, de ‘Villes’ bieden een platform op het gebied van kunst, mode, sport en gamen, waardoor festivalgangers een culturele en lifestyle-ervaring krijgen waarbij street-style en entertainment samen komen.

Vestiville zal plaats vinden in het Balendijk-Kristalpark te Lommel, België, op een terrein van 30 hectare en heeft tijdens dit driedaagse festival een totale capaciteit van 125.000 mensen. Oprichter Ravuth Ty zegt dat hij “Wil dat elke persoon die Vestiville binnenstapt het gevoel heeft een Urban Oase in stapt, die innovatieve en creatieve geesten uit alle sectoren heeft samengebracht.”  Festivalgangers voelen zich er echt thuis en zijn evengoed verdwaald in de verbeelding.

Cardi B headliner op Vestiville 2019

Cardi B is een Grammy-genomineerde Amerikaanse rapper, social media-persoonlijkheid en voormalig realityster wiens commerciële debuutsingle ‘Bodak Yellow’ in 2017 naar de top van de hitlijsten steeg. Als toevoeging aan haar succes, werkte Cardi B dat jaar ook samen aan G- Eazy’s ‘No Limit’, Migos ‘Motorsport’, Puerto Ricaanse sensatie Ozuna’s ‘La Modelo\ en in december vorig jaar bracht ze haar tweede single ‘Bartier Cardi’ uit.

Naast Cardi B, zullen grote namen als: ASAP Rocky, Future, Migos, Lil Baby, Maître Gims (fr), Saweetie, ENO (de) en Davido (ng) optreden op Vestiville 2019. Boef, Sevn Alias, Famke Louise, Young Ellens en Joey AK zijn de eerste Nederlandse artiesten die bevestigd zijn voor het driedaagse festival.

Podia

Op onze vier podia: Main Stage, Global Stage, Valley of The Legends Stage and Evolution Stage zullen de grootste namen binnen de muziek, drie dagen vullen met pure entertainment en euforie.

Dit bericht bekijken op Instagram

The creators of Vestival present VESTIVILLE!! 3 Days of music, fashion, art and camping. The first confirmed acts: Cardi B // Future // Migos // Lil Baby // Maître GIMS // Saweetie // 2crook$ // Eno 183 // Boef // Sevn Alias // Famke Louise // Young Ellens // Joey AK Keep an eye out for our socials the coming months, we’ll be announcing even more amazing acts for Vestiville! @vestiville Step outside the boundaries of everyday life from the 28th till the 30th of June 2019 at Balendijk-Kristalpark Lommel, Belgium. Phase 1 tickets on sale now! www.vestiville.com #cardib #future #migos #lilbaby #maitregims #saweetie #2crooks #Eno #boef #sevnalias #famkelouise #youngellens #joeyak #Vestiville #festival #deejay #music #dance #HipHop #artist #trap

Een bericht gedeeld door VestiVille (@vestiville) op

Deel: