Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Viva Las Vegas in het Paard van Troje.

Concerttip maandag 31 december: Viva Las Vegas in het Paard van Troje

Welcome to Viva Las Vegas!! // Verlies jezelf in deze wereld vol verleidingen, laat je pokerface zien aan Lady Gaga, ontwaak met een verloving op je naam zoals Ross & Rachel of gooi die tijger je slaapkamer uit a la The Hangover. Had je je in 2018 nóg zo voorbeeldig gedragen, tijdens deze oudejaarsnacht kun je maling hebben aan al je goede voornemens. But remember, what happens in Vegas, stays in Vegas… “A little less conservation, a little more action please…”

Op nieuwjaarsnacht wordt Het Paard voor één nacht volledig omgetoverd tot een oase midden in de Hofstad. Van al je favo guilty pleasures uit de jaren 80 tot de jaren nul, aangevuld met vuige rock ’n roll platen, evenals als de meest dansbare clubhits van dit moment! Zo is er voor ieder wat wils. De ‘Entertainment Capital of the world’ herrijst in drie zalen! Verwacht knipperende neonborden, palmbomen, zinderende showgirls en goktafels. Tijdens deze Oud&Nieuw gaat niks de verbeelding te boven!

Deel: