Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Cypress Hill in AFAS Live.

Concerttip vrijdag 21 december: Cypress Hill in AFAS Live

Cypress Hill vierde onlangs hun 25e verjaardag met een speciale tournee. Vorig jaar stond de groep op Lowlands en lieten ze het nieuwe Alpha podium op zijn grondvesten schudden. Nu zijn ze terug met een nieuw album in het vooruitzicht genaamd ‘Elephants On Acid’ en een gloednieuwe tournee.

De Latijns-Amerikaanse hiphopcrew scoorde in de eerste helft van de jaren negentig een reeks inmiddels klassieke hits als ‘How I Could Just Kill A Man’, ‘Insane In The Brain’, ‘I Ain’t Goin’ Out Like That’ en ‘(Rock) Superstar’. De groep bracht eerder al acht albums uit in hun geheel eigen donkere, spooky-psychedelische hiphop stijl met rockelementen. Ze verkochten ruim 18 miljoen albums wereldwijd. De loco beats van DJ Muggs en de lyrical stylings van MC’s Sen Dog en B-Real hebben ook duidelijke invloeden op de hiphop anno nu.

Deel: