Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Mariah Carey in Ziggo Dome.

Concerttip donderdag 13 december: Mariah Carey in Ziggo Dome

Na haar indrukwekkende ‘All I Want For Christmas Is You’ optredens vorig jaar, werd Mariah Carey overspoeld met lovende reacties van recensenten en fans. De Britse pers zei over de optredens “Splashiness, sentimentality, sparkle with all the trimmings” en noemde de shows “a brilliantly camp, irresistible delight”. De ‘All I Want For Christmas Is You’ Tour wordt hét ultieme hoogtepunt rondom de feestdagen dit jaar. Tijdens deze adembenemende show komen zowel Mariah’s kerstnummers als klassieke hits voorbij.

Deel: