Het vijfdaagse muziekfestival Balaton Sound, aan het gelijknamige Hongaarse Balatonmeer, onthult de eerste namen voor 2019. Tussen 3 en 7 juli betreden Marshmello, Armin van Buuren, Don Diablo, NERVO en DJ Snake één van de vele podia op het strandfestival in Zamárdi.

Marshmello, het helmdragende actionfiguur, staat voor de tweede keer op het festival. Net als Armada labelbaas Armin van Buuren en het duo NERVO, die inmiddels ook al meerdere keren naar Balaton Sound afreisden. Ook de Nederlanders Don Diablo en Sunnery James & Ryan Marciano treden aan langs de oevers van het Balatonmeer.

De eerste hiphopnaam op Balaton Sound aankomende zomer betreft de Amerikaanse rapper Future. Hij werkte eerder samen met Drake, The Weeknd en Rihanna. Vanuit Berlijn komt Paul Kalkbrenner. Ook Timmy Trumpet, Hernan Cattaneo, Will Sparks en Killy zijn bevestigd.

72-uurs actie en Balaton Sound Express
Tijdens een kortingsactie gaan maandag 10 december om 12:00 uur de festivaltickets in de verkoop. Tot donderdag 13 december zal het dan mogelijk zijn om 5-Day, 4-Day en 3-Day Passes voor de laagste prijs aan te schaffen. Ook tickets voor de Balaton Sound Express, een jaarlijks uitverkochte festivaltrein vanuit Gent en Brussel, zijn vanaf maandag 12:00 uur beschikbaar.

Line-up na eerste aankondiging (in alfabetische volgorde)
Armin van Buuren
DJ Snake
Don Diablo
Future
Hernan Cattaneo
Killy
Marshmello
NERVO
Paul Kalkbrenner
Sunnery James & Ryan Marciano
Timmy Trumpet
Will Sparks

Deel: