Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Scooter in AFAS Live.

Concerttip vrijdag 7 december: Scooter in AFAS Live

In Duitsland is Scooter de meest succesvolle act ooit met 23 hits in de top 10. In Nederland is de dance-act vooral bekend van hun singles ‘Hyper Hyper’, ‘Move Your Ass’ en ‘How Much Is The Fish’. Ook maakte de groep de titelsong voor de Duitse versie van de succesvolle Nederlandse film New Kids Nitro, ‘Friends Turbo’.

De Duitse band viert dit jaar hun 25-jarig jubileum. Eind vorig jaar verscheen daarom het album ‘100% Scooter – 25 Years Wild & Wicked’ met daarop hun grootste hits en nieuwe single ‘In Rave We Trust’. Scooter, tegenwoordig bestaande uit H.P. Baxxter, Michael Simon en Phil Speiser, speelt tijdens hun show in AFAS Live een selectie van deze songs.

Deel: