Aanstaande donderdag 15 november viert Mumford and Sons de release van hun nieuwe plaat ‘Delta’ met een aantal exclusieve events verspreid over de wereld. Ook in Nederland is er zo’n event: in De Vorstin in Hilversum. Daar mag een groepje fans voor het eerst samen -nog voordat het uitkomt- het nieuwe album luisteren, dat visueel wordt bijgestaan door speciaal ontwikkelde beelden door National Geographic. Daarnaast maken aanwezige fans kans op toffe Mumford and Sons-prijzen tijdens een Ultimate Fan Contest en is het vooral de ultieme get-together voor de Mumford and Sons fan.

Mensen kunnen alleen op dit event aanwezig zijn als ze in bezit zijn van een uitnodiging. In totaal is er plaats voor slechts 100 fans. De band kiest zelf het grootste deel daarvan uit via de eigen kanalen, maar Maxazine mag twee kaarten weggeven voor deze exclusieve avond in Hilversum!

Laat een echte Mumford and Sons twee kaarten winnen voor deze speciale avond door Maxazine te liken op Facebook en onder het bericht de persoon te taggen die je de kaarten wil laten winnen! Zorg ervoor dat die persoon jou meeneemt natuurlijk als je wil! Dezelfde fan mag door meerdere personen worden getagd, dus meer kans als je meerdere mensen jou laat taggen als je zelf wil gaan! Doe het snel, want donderdag is het al zo ver!

Deel: