Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Tom Odell in AFAS Live.

Concerttip donderdag 8 november: Tom Odell in AFAS Live

27 juli kwam Tom Odell met een nieuwe single genaamd ‘If You Wanna Love Somebody’. Op zijn nieuwe album neemt de Britse singer-songwriter het heft in eigen hand. Naast het schrijven van de nummers, de zang en het pianospel produceerde hij het album ook zelf inclusief achtergrondkoor en blazerssectie. Odell putte zijn inspiratie voor dit album uit het alledaagse leven, zijn directe omgeving en de kleurrijke gemeenschap in zijn eigen straat in Londen. Het resultaat is zijn meest persoonlijke album tot nu toe.

Odell zegt zelf over het nieuwe album: “I feel like for the last ten years I’ve been working towards making this album. Every gig, every song has been pointing towards this. It’s the body of work I’m most proud of.”

Deel: