Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Pink Project in het Paard van Troje.

Concerttip zaterdag 20 oktober: Pink Project in het Paard van Troje

Na de succesvolle “Pink Floyd in Concert” tour, waarmee Pink Project in maart 2017 in de grote zaal van Paard stond, zal een van Pink Floyd’s beste tribute bands in het seizoen 2018/19 te horen en te zien zijn met een nieuwe sensationele show. De Pink Floyd’s Anniversary Tour zal in het teken staan van de albums ‘The Wall’ en ‘The Division Bell’ die in 2019 respectievelijk 25 en 40 jaar bestaan. Kosten noch moeite zullen worden gespaard om het publiek te verrassen met onder andere een prachtige quadrafonische sound, spectaculaire lichtshow en indrukwekkende visuals. Als Pink Floyd liefhebber wil je dit echt niet missen!

Pink Project is in 1994 opgericht en heeft in de loop der jaren bewezen het gehele Pink Floyd oeuvre tot in de perfectie uit te kunnen voeren. Mede daardoor worden zij door kenners en criticasters wereldwijd gezien als één van de beste tribute bands. Met hun shows in theaters, poptempels waaronder Paard en in een uitverkocht Ahoy, wisten zij het publiek steeds weer te overtuigen met gepassioneerde uitvoeringen van de mooiste Pink Floyd songs. Pink Project heeft in haar 23-jarig bestaan een eigen identiteit opgebouwd en daarmee aangetoond meer te zijn dan een Pink Floyd tribute band. Hierdoor heeft de band, naast de reguliere Pink Floyd liefhebbers, inmiddels ook een forse eigen fanbase opgebouwd.

Deel: