Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Seb Adams in De Vorstin.

Concerttip donderdag 13 september: Seb Adams in De Vorstin

Seb Adams combineert de energie van gitaarpop met de luchtigheid van electropop. Contrasten staan centraal: donkere teksten op dansbare muziek. Als het allemaal tegen zit kan je er maar beter plezier in hebben! Hierbij snijdt hij onbespreekbare onderwerpen aan en geeft hij anonimiteit een gezicht. Samen met zijn band komt hij naar de Vorstin om zijn eerste single ‘Nightmares and Flare Guns’ te presenteren, die om middernacht uitgebracht wordt. Verwacht een show vol aanstekelijke songs, lekkere synths en dansbare drops. Het eerste biertje krijg je van ons!

Support: Charmplay
De boys van Charmplay zullen het voorprogramma verzorgen! Hét Nederlandse antwoord op bands als The 1975, The Killers en Bastille, overgoten met een warme saus van dansbare indiepop. Tijdens hun shows in Nederland en Frankrijk hebben Robert Been (vocals/guitar), Kaj van Hooijdonk (bas), Laurens Huinder (guitar/synth) en Eddie van Dongen (drums) de band ontwikkeld tot een energiek live fenomeen. Eind 2017 ging de band een nieuw studio avontuur aan met producer Bjørgen van Essen om te werken aan nieuwe muziek. Zomer 2018 is de eerste single ‘I.T.M.’ (in the mood) inclusief een videoclip opgenomen in 13 verschillende landen een feit! De single werd binnen 3 dagen al opgepikt door radiostation 3FM!

Deel: