Kylie Minogue komt donderdag 22 november voor een concert naar AFAS Live in Amsterdam. Eerder dit jaar werden shows in het Verenigd Koninkrijk en Ierland aangekondigd, daar wordt nu een Europese tour aan toegevoegd. Kylie presents Golden staat in het teken van Kylie’s nieuwe en veertiende studio-album ‘Golden’, dat begin april werd uitgebracht.

‘Golden’ werd gedeeltelijk in Nashville opgenomen en heeft dan ook sterke country-invloeden. De eerste single en album opener ‘Dancing’ werd haar eenenvijftigste single die binnenkwam in de UK Top 40 charts. Tijdens de show van de beroemde Australische zangeres in AFAS Live passeert niet alleen nieuw materiaal de revue, ook oudere nummers zullen worden omarmd. Kylie legt de lat voor haar liveshows graag hoog: voor de Kylie presents Golden shows belooft de femme fatale een nieuwe, extravagante productie.

Kylie Minogue brak in 1988 internationaal door met het nummer ‘I Should Be So Lucky’ en heeft inmiddels een heleboel hits op haar naam staan. In Nederland scoorde ze met nummers als ‘Spinning Around’ en ‘Can’t Get You Out Of My Head’ grote hits. Minogue trad voor het laatst in Nederland op in 2011 in de toenmalige Heineken Music Hall.

Deel: