De Engelse zangeres en songwriter Jessie J treedt op maandag 3 december op in AFAS Live. De aankondiging volgt kort na de release van haar nieuwe album R.O.S.E. De kaartverkoop voor het concert start aanstaande vrijdag 20 juli om 10:00 uur.

Eind mei bracht Jessica Cornish, beter bekend als Jessie J, haar vierde studioalbum R.O.S.E. uit. Gedurende vier dagen werd iedere dag één van de vier gedeelten van het album uitgebracht, met daarop onder andere de singles ‘Real Deal’ en ‘Queen’. De getalenteerde zangeres is erg dankbaar en blij met het album en zegt hierover: “The songs on R.O.S.E are simply me singing my diary in a melody”. 

Jessie J brak in 2011 door met nummer ‘Price Tag’, afkomstig van platina debuutalbum ‘Who You Are’ en heeft sindsdien meerdere hits gehad met nummers als ‘Domino’ en ‘Do It Like a Dude’. Niet alleen op het podium maakt de populaire zangeres furore, ook achter de schermen gooit ze hoge ogen met haar talent: zo schreef ze nummers voor andere grote artiesten als Miley Cyrus en Justin Timberlake.

Met de combinatie van haar waanzinnige stem, catchy dancepop en soulvolle ballads weet Jessie J veel indruk te maken en is ze een graag geziene gast in Nederland. Eerder dit jaar gaf ze nog een prachtig optreden op Pinkpop, waar ze met haar loeisterke soulstem en achtergrondband het publiek voor zich liet smelten.

Deel: