Midge Ure, Kim Wilde, ABC, Paul Young, Marc Almond, A Flock of Seagulls, Heaven 17, D:uel (ex-Propaganda), The Christians, Annabella’s Bow Wow Wow, Die Krupps, Limahl, Vive La Fête, DAF en special​e​ shows van Anne Clark en van Peter Murphy 40 years of Bauhaus celebration featuring David J. Het zijn enkele van de 67 acts die zullen optreden op het Belgische W-Fest, het ‘80s/new wave/EBM/synth pop-festival op het vliegveld van Amougies op de grens met Kluisbergen; 45 kilometer van Gent en ongeveer twee uur rijden vanuit Breda.

W-Fest vindt plaats op dezelfde locatie als het inmiddels legendarisch geworden Festival d’Amougies, het eveneens vijfdaagse pop-, (prog) rock- en jazz-festival dat van 24 t/m 28 oktober 1969 werd gehouden met onder meer Pink Floyd, Frank Zappa, Yes, Caravan, Captain Beefheart, Soft Machine en Ten Years After. Ongeveer 80.000 bezoekers kwamen op ‘het Woodstock van Europa’ af.

W-Fest wordt gehouden van woensdag 15 tot en met zondag 19 augustus en jij kunt kaarten winnen voor donderdag tot en met zondag! Like Maxazine en tag degene met wie je wilt gaan.

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd.

Deel: