Nicki Minaj & Future komen op 25 maart 2019 voor een gezamenlijke tour naar Ziggo Dome, Amsterdam. De NICKIHNDRXX tour belooft een spectaculaire avond te worden met twee van de grootste hip-hop sterren die de wereld op dit moment rijk is.​

Van underground rapster tot fashionicoon en gevierde artiest: de uit Trinidad afkomstige Nicki Minaj heeft het helemaal voor elkaar. In augustus 2018 komt het langverwachte vierde album ‘Queen’ uit, waar ook de recent uitgebrachte singles ‘Barbie Thingz’ en ‘Chun-Li’ op staan.

De razend populaire rapper Future lanceerde in 2017 twee albums, ‘Future’ en ‘Hndrxx’ en werd daarmee de eerste artiest ooit die twee verschillende albums op nummer 1 had in Billboard Top 200 in twee opvolgende weken. Future is ook verantwoordelijk voor de soundtrack van de remake van ‘Superfly’. De soundtrack daarvan kwam afgelopen vrijdag uit.

De kaartverkoop van het concert start morgen via Ticketmaster.

Deel: