De voorverkoop voor het concert van Shawn Mendes op 7 maart volgend jaar in de Ziggo Dome  in Amsterdam was vanochtend zo snel uitverkocht dat er een extra concert is toegevoegd. Op 8 maart zal het tweede concert plaatsvinden.

De 19-jarige Canadees komt in het kader van zijn wereldtour ‘Shawn Mendes: The Tour’ die in het teken staat van het nieuwe album dat op 25 mei verschijnt. Vorig jaar stond Shawn Mendes ook al in een uitverkochte Ziggo Dome. Maxazine was daar bij en schreef er over: “Shawn Mendes bewijst dat dromen soms uitkomen. Als tiener via YouTube gitaar leren spelen en als geintje filmpjes van jezelf op internet plaatsen. Op 14-jarige leeftijd werd hij daardoor ontdekt en was dat het begin van een pijlsnelle carrière. Een uitverkochte Ziggo Dome was het decor voor het tieneridool.”

Deel: