Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Blaudzun in Paradiso.

Concerttip vrijdag 18 mei: Blaudzun in Paradiso

Op de eerste dag van 2018 verraste Blaudzun met het gloedvolle nieuwe nummer ‘_hey now’, dat direct door Radio 2 werd verkozen als eerste Topsong van het jaar. Het is nog maar een voorbode van zijn nieuwe album ‘_UP_’ dat exact tien jaar na de release van zijn debuutalbum op 13 april verschijnt. ‘_UP_’ is het derde deel van de albumtrilogie ‘Jupiter’ waarvan in 2016 en 2017 de eerste delen verschenen. Het derde deel belichaamt voor de artiest “het middenstuk van het drieluik, waarbij deel I en deel II de zijpanelen lijken te vormen”. De muziek laat zich al tien jaar kenmerken door veelzijdige melodiën, dansbare melancholie, en een intrigerend indiepop geluid met de nadruk op Blaudzun’s onmiskenbare stem.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: