Boy George komt met de herenigde Culture Club naar Nederland. Op 28 november zullen ze optreden in de AFAS Live in Amsterdam. De voorverkoop voor het concert zal vrijdag om 10:00 van start gaan via Ticketmaster.

Na meer dan twintig jaar en 150 miljoen verkochte singles en albums is 2018 hét jaar van de comeback van Boy George & Culture Club. De band had in de jaren ’80 wereldwijde successen met o.a. ‘Karma Chameleon , ‘Do You Really Want To Hurt Me’ en ‘I’ll Tumble 4 Ya’. ‘The Life Tour’ viert de grote successen en de grootste hits, maar staat ook in het teken van nieuwe muziek (van het nog te verschijnen album).

Culture Club werd in de begin jaren ’80 opgericht door Boy George, Ron Hay, Mikey Craig en Jon Moss. De frontman van Culture Club, de Britse singer/songwriter Boy George, wordt wereldwijd gezien als een van de meest iconische en invloedrijke artiesten aller tijden dankzij zijn androgyne uiterlijk. Ze waren de eerste band sinds The Beatles waarvan er drie singles uit een debuutplaat de Amerikaanse top tien haalden.

‘The Life Tour’ omvat meer dan 40 shows in Amerika, 10 shows in het Verenigd Koninkrijk en nu worden er ook Europese shows toegevoegd aan de grootse comeback-tour van de groep. George over de tour: ‘We put together an amazing show that is going to be filled with hits and fabulous memories, we know it will be hands down this year’s best night out.’

Deel: