K’s Choice komt in januari en februari 2019 terug naar de Nederlandse theaters voor een serie akoestische concerten. Dit maakte de band gisteren zelf bekend tijdens hun ‘Live At’ show in het Amsterdamse Bostheater. De kaartverkoop voor deze shows start zaterdag 12 mei om 10:00 via de websites van de zalen.

Het tourschema van deze ‘LOVE = MUSIC tour 2019’ ziet er als volgt uit:

23/01 Nijmegen – Schouwburg
24/01 Den Helder – Kampanje
25/01 Hengelo – Schouwburg
26/01 Amsterdam – Koninklijk Theater Carré
27/01 Groningen – Stadsschouwburg
28/01 Zwolle – De Spiegel
30/01 Apeldoorn – Orpheus
31/01 Rotterdam – Nieuwe Luxor
01/02 Tilburg – 013
02/02 Utrecht – TivoliVredenburg (Grote Zaal)
03/02 Maastricht – Theater a/h Vrijthof

Sarah en Gert Bettens, het kloppend duohart van K’s Choice, hebben vorig jaar nog uitgebreid de 25e verjaardag van de band gevierd, maar hun muzikale honger is nog lang niet gestild.

Na een indrukwekkende reeks van verjaardagsconcerten op binnen- en buitenlandse rockpodia en hun deelname aan het televisieprogramma Liefde voor Muziek, de Belgische versie van Beste Zangers, keren ze terug naar een akoestische setting waar hun stemmen en melodieën nog meer tot hun recht komen.

Begin jaren 90 begonnen broer en zus met z’n tweetjes op een klein podium. Nu, 25 jaar later, keren ze voor het allereerst terug naar deze basisopstelling, in duo, voor een avondvullend programma. Ze grasduinen in de songs van de muzikale helden die hun smaak en muzikale richting toen mee bepaalden, en vullen dit aan met covers uit het gelauwerde TV-programma en songs uit het eigen K’s Choice repertoire. En hoewel dit nieuwe muzikale avontuur ongetwijfeld alweer de voorloper is van een nieuw studio-album, keren ze dus na een kwart eeuw heel even terug naar de roots.

Deel: