Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Boris in Paradiso.

Concerttip vrijdag 20 april: Boris in Paradiso

KEEP THE FUNK ALIVE! Boris (a.k.a. Bo Saris) is terug met een nieuwe sound. We leerden Boris natuurlijk kennen tijdens en na het tv-programma Idols waar hij met zijn gevoel voor Soul en “Keep the Soul alive!” veel indruk maakte op het Nederlandse publiek. Maar de zanger heeft sindsdien zeker niet stilgezeten.

Zijn debuutsingle snelde in 2003 naar nummer 1 van de Top 40 en de toon was gezet. De vier studioalbums die de popzanger sindsdien uitbracht, eindigden hoog in de charts in binnen- en buitenland. Hij werkte met supersterren als Angie Stone en John Legend, maar ook de nieuwe generatie pop/dance artiesten klopt graag aan bij Bo. Maja Jane Coles, Chase & Status en The Chainsmokers zijn slechts enkele namen waar Bo mee samenwerkt. Toen Boris een tijd in Engeland ging wonen om zijn creatieve grenzen te verleggen, bracht hij zijn vierde album ‘Gold’ uit op het Britste label Decca Records (Universal) – waarvan de eerste single ‘She’s On Fire’ een onstuitbare radiohit werd.

Er volgde een mooie tour waarbij landen als Engeland, Duitsland, Italië en Polen volgenden. Ook in Nederland kwam het album tot nummer 4 in de album top 100. Van het album ‘Gold’ werd ook een EP uitgebracht in Amerika. De zanger is er blij mee maar verheugt zich vooral op de dingen die komen gaan. Zoals zijn nieuwe EP B-Funk “The Appetizer Part.1” EP, die uitgebracht gaat worden op zijn eigen label. Op 20 april presenteert Boris ook zijn nieuwe album “NEON: (‘funk in a different light’) in Paradiso.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: