Nielson is terug. En zijn nieuwe sound klinkt anders, voelt anders en ís anders: elektronisch, volwassen en internationaal. Nielson’s teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn persoonlijker dan ooit. En dat is precies de bedoeling.

De muziek is een weerspiegeling van de man die Nielson is geworden, sinds zijn deelname aan De Beste Singer-Songwriter in 2012 zijn leven op zijn kop zette. Hij brak door met ritmische, energieke en opgewekte Nederpop, maar zes jaar later is het tijd voor het volgende hoofdstuk. Nielson ambieert nu een sound met internationale allure en legt zijn ziel volledig bloot.

“De clubtour wordt zó gruwelijk! Het is waanzinnig hoe mensen op Diamant reageren. Ik kan niet wachten om deze – en nog meer nieuwe – songs live te mogen spelen” aldus Nielson. Natuurlijk zullen de Nederpophits ‘Beauty & De Brains’, ‘Sexy Als Ik Dans’, ‘Hoe’ en ‘Mannenharten’ niet ontbreken.

09 november De Spot Middelburg
10 november Grenswerk Venlo
15 november Luxor Live Arnhem
16 november Metropool Hengelo
18 november Paard Den Haag
22 november Mezz Breda
23 november Podium Victorie Alkmaar
24 november Patronaat Haarlem
30 november Neushoorn Leeuwarden
01 december Hedon Zwolle
02 december Effenaar Eindhoven
08 december De Vorstin Hilversum
13 december Trix Antwerpen
14 december Oosterpoort Groningen
21 december De Pul Uden
22 december Tivoli Utrecht

Deel: