Dotan heeft helaast zijn show op Dauwpop moeten afzeggen. Naast Dauwpop zegt de artiest al zijn liveverplichtingen af. Reden voor de afzeggingen is het werken aan zijn nieuwe album waarmee Dotan nog niet gereed is. Dauwpop hoopt Dotan in de toekomst weer op het podium te verwelkomen.

Vervanger van Dotan wordt de Nederlandse artiest Jett Rebel, hiermee heeft de organisatie een mooie en waardige vervanger gevonden. Met zijn single “Amy” gooit Jett Rebel hoge ogen. Jett Rebel staat garant voor een enorme energieke een steengoede show liveshow. Eerder heeft Dauwpop Jett Rebel mogen verwelkomen in de editie van 2016 en 2014.

Statement Dotan: “Helaas heb ik de enorm moeilijke beslissing moeten nemen om alle shows van de komende maanden te annuleren. Ik kan echt niet wachten om terug te keren op het podium, maar helaas ben ik er nu simpelweg nog niet klaar voor. Het werken aan nieuwe muziek duurt langer dan verwacht. Ik vind het heel belangrijk om de juiste verhalen te vertellen met mijn muziek en wil terugkomen met iets waar ik compleet trots op kan zijn. De komende maanden ga ik mij hier volledig op richten. Ik waardeer het enorm om te voelen hoe loyaal jullie wachten op nieuwe muziek en mij al jaren steunen. Ik beloof dat het het wachten absoluut waard zal zijn! Liefs, Dotan”

Op 26 mei zie je onder andere: Kensington, The Hives, Triggerfinger, Lil Kleine, HAEVN, My Baby, Jett Rebel, Paul Elstak, Big2, Tusky, Bökkers, Johan, Jebroer, Graveyard, CUT_, The Galaxy, Death Alley, Jacin Trill, Claw Boys Claw, Yungblud, The Hillbilly Moonshiners, Pert Near Sandstone, Oblivians, Mattiel, Lady Bee, Bizzey, Pyrodox, Daisy, Snareskin, Nana Adjoa, Puinhoop Kollektiv, Volcano Boys, Candy Says, Redbeard & de Raaf, De Rooie Jager, Mr. Rockafeller, Aizy en Thijs Boontjes Dans- en Showorkest.

Deel: