Ronan Keating, K’s Choice, Roland Gift (Fine Young Cannibals) en Razz worden toegevoegd aan het programma van Retropop. De 17e editie is op vrijdag(avond) 8 en zaterdag 9 juni bij de Grote Rietplas in Emmen.

RONAN KEATING
Ronan Keating is vrijdag 8 juni de afsluiter op het hoofdpodium. Keating is de frontman van Boyzone, de succesvolste Ierse boyband allertijden. Als soloartiest heeft Ronan Keating meer dan twintig miljoen platen verkocht, met ‘When You Say Nothing at All’ (bekend van de film ‘Notting Hill’), ‘If Tomorrow Never Comes’ en ‘Life Is a Rollercoaster’ als grootste hits.

K’S CHOICE
De Belgische band K’s Choice staat vrijdag 8 juni op de NoLimitStage van Retropop. De band debuteerde in 1993 met ´The Great Subconscious Club´ en brak in 1995 door met ´Paradise In Me´ met daarop de grote hit ´Not An Addict´. Dankzij hun ijzersterke rocksongs en de perfect bij elkaar passende stemmen van broer en zus Bettens veroverde de band niet alleen Europa, maar kregen ze ook succes in de Verenigde Staten. In 2017 bestond K’s Choice vijfentwintig jaar en is meer dan ooit alive and kicking!

RAZZ
Retropop 2018 wordt op vrijdag geopend door de jonge Duitse indie-rock band Razz. Met een volwassen sound is de band in Duitsland bezig met een opmars die doet denken aan die van Kensington in Nederland. Afgelopen jaar stond de band op het grote rockfestival Rock am Ring.

ROLAND GIFT (FINE YOUNG CANNIBALS)
Roland Gift, zanger van de Fine Young Cannibals, staat zaterdag 9 juni op de NoLimitStage. Fine Young Cannibals waren tussen 1985 tot 1990 zeer succesvol met hits als ‘Johnny Come Home’, ‘Blue’, ‘Suspicious Minds’, ‘Ever Fallen In Love’, ‘She Drives me Crazy’ en ‘Good Thing’.

PROGRAMMA TOT NU TOE
Vrijdag 8 juni (16.00 – 01.00 uur)
Ronan Keating, Racoon, K’s Choice, Ronnie Flex & Deuxperience band, Dare Devils en RAZZ.

Zaterdag 9 juni (12.00 – 01.00 uur)
Bryan Ferry, Anastacia, Chef’Special, Roland Gift (Fine Young Cannibals), Chi Coltrane, The Godfathers, The Wild Romance (originele begeleidingsband Herman Brood) Forever Amy (Amy Winehouse), Rootsriders (Bob Marley), Martijn Fischer zingt Hazes, Bouke (Elvis Presley), Waylon, De Jeugd van Tegenwoordig, Jeangu Macrooy, Eut en Canshaker Pi.

Deel: